Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 60. yıldönümünde bugün bütün yurtta, KKTC'de ve diğer merkezlerde 7'den 70'e bütün Türk vatandaşları tarafından özlemle anılacak. 10 Kasım'da ve her zaman herkesi Atatürk karşıtlarına karşı direnmeye çağırıyorum. Ve Mustafa tarzı filmleri kınıyorum. Atatürk hakkında sözler o`nu sizler layıkıyla takdir edemezsiniz.büyüklüğünü gereği kadar ölçemezsiniz.o yüce bir dağa benzer.eteğinde yaşayanlarbu yüceliği fark edemezler.bu dağın azametini kavrayabilmek o`na uzaklardan bakmak gerekir claude farrere bugün milenyumun hiç şüphe yoktur ki tek devlet adamı mustafa kemal atatürk`tür.çünkü o,yılın değil asrın lideri olmayı başarmış tek liderdir. bill clinton atatürk sağ olsaydı,dünyanın görüntüsü bugünden çok başka olurdu.keşke sağ olsaydıda,biz o büyük adamın izinden gidebilseydik. winston chirchill benim üzüntüm,bu adamla tanışmak hususundaki şiddetli arzumun gerçekleşmesine artık imkan kalmamış olmasıdır. franklin d. roosevelt atatürk`ün askerlik tarafına hayret etmiyorum.her meslekte deha sahibi insanlar vardır.buna şaşılmaz.fakat İsviçre medeni kanununu kabul etmek ve türkiye`de yürürlüğe koymak!bu adeta dehanında üstünde birşey.İşte buna hayranım! edoward herriot kahramanlıklarını gö önüne aldığımızda özetle diyebilirim ki,tarihte ülkesi için,mustafa kemal atatürk`ten daha büyük işler başarmış hiç kimse yoktu tarquin olivier mustafa kemal sosyalist değil,fakat görülüyorki iyi bir teşkilatçı,yüksek anlayışlı,ilerici ve iyi düşünceli,akıllı bir lider. lenin mustafa kemal ; bir millet bütün vasıtalardan mahrum edilse dahi,kendini kurtaracak vasıtaları yaratabileceğini ıspat eden adamdır. adolf hitler atatürk,yanlızca tüm zamanların en iyi komutanlarından biti değil,aynı zamanda siyaset kuramının büyük filozoflarından biridir. jorge blanco villalta atatürk,tarihin türk ulusuna ve insanlığa bir armağanıdır. klaus liebe bütün İnsanlik İçİn gerçek bİr onur sİmgesİ. unesco atatürk` ün ilk öğrencisi mussolini` dir, ikinci ise ben.. adolf hitler.
Cevap: 10 Kasım Dünyaya her yüz yılda bir dahi gelir. Bu yüzyılın dahisi maalesef Türklere nasip olmuştur. saygıyla anıyorum..
Cevap: 10 Kasım Gelmiş geçmiş en büyük liderimizi saygıyla anıyoruz , ruhu şad olsun... Forumdaki kişileri 1 günlüğüne avartarlarına Atatürk resmi koymaya davet ediyorum...
Cevap: 10 Kasım Maalesef Türklere Nasip Olmuştur ne demek??? Atamızı saygıyla anıyoruz... ruhu Şad Olsun... Mekanı cennet Olsun...
Cevap: 10 Kasım ATAM AYLARDAN ON KASIM DERTLİ GÜNÜMÜZ ATAM ÖLDÜN İZİNDE SÜRECEK BİZİM ÜNÜMÜZ SİZ ÖLMESEYDİNİZ ÖLSEYDİK BİRİMİZ YETİM KALDIK DÖNMEZ OLDU DİLİMİZ. ......................................................... YAŞ YERİNE KAN AKMIŞTIRTÜRKHALKININGÖZÜNDEN BİZ KÜÇÜKLER ,ÇIKMIYORUZ ATAM SÖZÜNDEN TÜRK MİLLETİ GİTMELİDİR ATAM SENİN İZİNDEN, SAĞ OLSAYDIN BÜYÜK ATAM AYRILMAZDIK DİZİNDEN. ............................................................... BİR GÜNEŞ BATMIŞTI PERŞEMBE GÜNÜ DÜNYAYI TUTMUŞTU ATAMIN ÜNÜ,DOKUZU BEŞ GEÇE PERŞEMBE GÜNÜ KATAFANKA BİNMİŞ TÜRKLÜĞÜN GÜLÜ. ................................................................ BİZ ÇOCUKLAR İÇİN BİR BAYRAM KURDUN TÜRKLÜĞÜN BAŞINDA HEP DİMDİK DURDUN ÖLÜNCE BİZLERİ KALBİNDEN VURDUN ANITKABİRE MEKANI KURDUN. Mekanı cennet Olsun
Cevap: 10 Kasım saygı duruşu bitti, direk televizyonlar Atatür magazininine döndü, ne saygı var ne özen, adam olmaz bu millet!!!
Cevap: 10 Kasım KatılıYorum Sana Rain Bu basından bı cacık olmaaz magazın beyınlı insanlar... Atam izindeyiz..Mekanın Cennet oLsun....
Cevap: 10 Kasım arkadaslar duyarlılıkk yok....Yemın edıyorum hepsı reaiting için.......İçten gelerek iç birşey yapmıyorlar.....Bu mu Ataya sahip çıkmak... Her 10 kasımda Temcit pilavı gibi ısıtıp onumuze koyuyolar......... Herkesın ısı para pul olmus herkes kendınee musluman.........
Cevap: 10 Kasım 70 yıl geç kalmışım O'nu tanıma şansına.ama yine de kalbimizde yaşıyo.Bağımsızlığımızı bize veren ATA'mız inşallah hep beraber mğirasına layık bireyler oluruz.
Cevap: 10 Kasım o söz bana ait değil.. yabancı bir devlet adamına aitti ama ismini hatırlayamıyorum ne yazıkki
Cevap: 10 Kasım ruhu şad olsun bende Onu ananlardan ve O öldüğündeki şiiri bu ğün bütün trabzona duyuranlardanım