Berkay İzmirli Şarkı Sözü Hadi gel de çıkma yoldan Hadi gel de yum gözünü Daha şimdi esti buradan Gönlümün çöpsüz üzümü Hain rüzgar savurdukça Savuruyor eteklerini Öyle güzel yürüyor ki zilli Kesin İzmirli Bir o yana bir bu yana sallanıyor Ben baktıkça allanıyor İnadına inadına bağlanıyor Yangınlar yanıyor, yangınlar yakıyor Söz: Ayla Çelik Müzik: Ayla Çelik [MENTION=108527]S.S.[/MENTION] [MENTION=454304]Konfüçyüs[/MENTION] [MENTION=1]ROUTER[/MENTION] [MENTION=393788]technomistic[/MENTION] [MENTION=394190]Slim Shady[/MENTION] [MENTION=394460]judgeofnight[/MENTION] [MENTION=81351]Street_Racer67[/MENTION] [MENTION=455081]Share[/MENTION] [MENTION=443430]xaviesta[/MENTION] [MENTION=452684]blackati[/MENTION] [MENTION=100429]Mıknatıs[/MENTION] sizin de var mı bi izmirli? daha menşınlamıyım, olan varsa yazsın işte..
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağlarına bomba koydular türk’ün sancağını öne koydular. şanlı zaferlerle düşmanı boğdular. kader böyle imiş ey garip ana kanım feda olsun güzel vatana. izmir’in dağlarında oturdum kaldım şehit olanları deftere yazdım. öksüz yavruları bağrıma bastım. kader böyle imiş ey garip ana kanım feda olsun güzel vatana türk oğluyum ben ölmek isterim. toprak diken olsa yatağım yerim. allahından utansın dönenler geri yaşa mustafa kemal paşa,yaşa adın yazılacak mücevher taşa
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü helal olsun aga bizim tek bildiğimiz izmirli böyle bişeydi işte, zihniyeti körelttiler.
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü pardon cvp atmışsın boş yere huhladımm, bir o yana bir o yana ne yapma şaşkındı abi öle deynce aklıma geldi asdf
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Yaaaa... Hep böyle fevri davranıyorsun.. Öfkeyle kalkan oturur kılıçnan..
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Öyle tabi ki ama dediğim gibi herkese göstermem.. Görenin gördüğü son şey o olabilir..
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Bacanağa bazen katılıyorum; genci şişireceğine yaşlıyı sevindirmek en makbulü..
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Arsenal der noktayı koyar yoluma bakarım, bilgisayarın CAS'ıyorsa bütün sıkıntı fan da dır şaban.
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Merak etme ben ona arsenali de kılıcımı da gösterdim O yüzden iyi biliyor.
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü haklı bacanak güzel grup oldu çıkarsanız kupayı drek size versinler final minal oynamayn Sen bizim aramızdaki muhabbedi anlayamazsın adamım çokta fifi aziz yıldırım ve yandasları sie olup gidsin ersun yolalsın yılmaz vural ve ferit şahenk ali koç sadadeddin saran 3 lusunden bırı baskan olsun bız 2 sene olmayalım avrupada.
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Bir yerde yanlış yapmışsın bro, daha madrid diyor arkadaş. Tabi bunlar Arsenale uzaktan bakınca BABAM'da yener diyorlardı. Burada baba sıfatını bize yakıştırdılar sanırım ki doğru olan da bu. Neyse zamanın da yaptık yine yaparız madridi istanbula yine gömeriz. Biz 0 çekmeyiz diğerleri gibi.
Cevap: Berkay - İzmirli Şarkı Sözü Komiksin şaban, lig başlamadan "EmeNİXE, Cavdozo" ikilisi ile bilmem kimiyle ezip geçeceğiz. Eseceğiz, asacağız keseceğiz yorumlarını sen yapıyordun? Şimdi Azize ye ersuna bağladın tamam onlar gittiğin de yine bakalım sana bu sefer ne bahaneler üreteceksin. He şunla da noktayı koyalım muhabbet uzamasın, cevap verme dalgana bak. SEN HALA MADRİD DERSİN AMA, CENAZENE GALATASARAY GELİR!