Cevap: blok flüt şarkıları sevgi çiçekleri re-mi-mi-re-sol-fa-mi-sol-la-si-si-si-si-la-si ince do-ince do-ince do-si-la-si-la-sol-fa diyez-sol-la-la-sol-fa-mi re-mi-mi -si-si-si-la-si-ince do-si-la-si- sol-la-la-sol-la-si-fa diyez-sol-la-la-la-sol-fa-mi hepsi iki kere
Cevap: blok flüt şarkıları la la sol fa la la sol fa la la sol fa mi sol sol fa mi sol sol fa mi sol sol fa mi re la la sol fa la la sol fa la la sol fa mi sol sol fa mi sol sol fa mi sol sol fa mi re re mi re fa fa fa sol fa la la la sol fa mi sol sol fa mi re
Cevap: blok flüt şarkıları en sondaki notalı şarkı gerçekten çok kolay çalınan ve insanı dinlendiren bir nota gerçekten güzel bu......
Cevap: blok flüt şarkıları Bende biraz bişiLer yaziyim arkadaşLar. KadifekaLe Do-La-Fa-soL-mi-do-Fa-Do-Fa-Do-Fa-La-soL Do-La-Fa-soL-mi-do-Do-do-re-mi-fa soL-soL-soL-mi-do-la-La-La-Fa-do Do-do-re-mi-fa-la-fa-do-do-do-do En sondaki 4 tane do kaLın.Başka sorunuz varsa sorun bununLa iLigiLi.Şu kaLın mı bu ince mi gibi Karadeniz Türküsü sol-la-la-la-la-la-la-fa-sol-sol-sol-mi-fa-fa-fa sol-sol-sol-mi-fa-fa-fa-re-mi-mi-mi-do-re-re-sol sol-sol-sol-mi-fa-fa-fa-re-mi-mi-mi-do-re-re-re SözLerini yaziyim Karadeniz Türküsünün biLiyosunuzdur beLki ritmini buLursunuz (2)Ay doğar çini çini de öpsem elin içini.(2)Dün gece neredeydin de gönLümün güvercini. İlk sözLeri bunLar biLiyosanız akLınıza geLir zaten diğer sözLeri..biLmiyosanız söyLeyin yazayım onu da.İnşaLLah işinize yarar.
Cevap: blok flüt şarkıları BİLMEM ŞU FELEĞİN Fa Sol La La Sol La Fa Sol Sol Mi Fa)2 Do Do La La Sol La Fa Sol Sol Mi Fa)2 Do'lar ince do (sadece blok flütün 2.boşluğa basılcak)
Cevap: blok flüt şarkıları cendere do si la si do si la si do si la si do si la si isteyen alabilir çok kolay
Cevap: blok flüt şarkıları izafet uye Karlı Dağlar ın gerçek notaları: re re la la la sol fa sol la la re re la la la sol fa sol la la sol sol fa sol la fa mi fa sol mi re fa mi re sol sol fa sol la fa mi fa sol mi re fa mi re
Cevap: blok flüt şarkıları CaddeLerde Rüzqar war ; Mi mi mi fa mi mi mi fa mi Re re re mi re re re mi re Do do do re do do do do re doo Si si si do si si si do si .. Laaaaaaaaaaaaa
melodika notaları arkadaşlar bana kavak yellerinin melodika notalarını ve sözlerini baştan sona kadar full yazabilirmisiniz cok acil!!!
Cevap: blok flüt şarkıları Ben karadeniz türküsü'nün ritmini bulamadım.Aslında buldum da 3. la'yı hızlı geçemiyorum.Diğerleriyle aynı oluo.Bi kaydı varsa yollayabilir misiniz?Veya linkini?