Uğur böcekli pasta seçtim ki uğur getirsin yeni yaşın sana ) @S.S. Arkadaşlarını her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Doğum günün kutlu olsun...
Hiç bir şeye rağmen ve her şeyden daha güzel böyle görmeden, bilmeden güzel düşünceler beslemek.. Teşekkürler Zehra..
Sağol kız Zeynep... Hiçlerdeyim, yokluğum boşluktaki bir kayıp; bir hayli yitik ve buruk haldeyim aslına bakarsan bıraktığın gibiyim la..
cvp atmammışsın ama neyse burdan söyliyim şimdi baya bi oldu rüyamda seni gördüm spor programı sunuyodun .
Hassssseki hastanesine kaldırır bu haber.. Rüyanda ne işim var hem de spor programı sunmak nedir nan hiç bana göre değil.. Magazin falan olsa tamam da.. Ahmet Çakar ile Rasim Kütahyalı ya sabredemez dalarım yahu..
ya işte orası şey ya akşamında facede bi sayfada s.s bilmem kim takımı kimle karşılaşcak die bişey görmüştüm sanki ordan bağlantı kurdum sanırım dedim sonra öyle bi takım ismi araddım ama bulamadım şaban da rüyanın içindeydi ona da dedim ztn sporla ne alakaysa o da biri şarkı söylüo o da hoplayıp zıplayıp dans ediyodu
Öyle bi takım bulamazsın tabi.. Sanal dünya bu hepsi yalan.. Ortada hareket eden bi çöp adam bile yok.. Neyin heyecanıysa oynuyorsuz 10 aydır arkadaş.. Rüyalar konuk oluyor Şaban Ç. yi sahneye çıkarıp oynatıyoruz.. Bu benim dünyaaaaamm.. Huuu huuu..
top elevenden mi bahsediosun abi evet ya yok işte bilmiyom sonra dedim heralde ben onu da rüyada gördüm huhuuuuuuuu o benimm dünyamm onunla nefes alam ve onunla yok olabilem heller havaya..